Taxi Lokkerbol

Vriendelijke en betrouwbare chauffeur

De vriendelijkste taxiservice in Haarlemmermeer staat altijd voor u klaar! Gastvrijheid, betrouwbaarheid en service verlenen zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten om als taxichauffeur succesvol te zijn. Door mijn levenservaring weet ik hoe belangrijk een tevreden klant is.

Daarbij vind ik het belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid. Dankzij deze reden rijd ik rond in een elektrische taxi. Op deze manier draag ik samen met jou iets bij aan het tegengaan van de klimaatverandering.

Elektrische taxi

Misschien denkt u wel: wat is er zo fijn aan een elektrische taxi? Het belangrijkste voordeel van een elektrische auto is uiteraard de lagere schadelijke CO2 uitstoot. Hoe minder uitstoot, hoe beter het is voor het milieu. Zo rijden we samen een betere en schonere wereld tegemoet.

Hoewel er voor de productie van de auto’s en accu’s nog steeds een belasting op het milieu is, is de uitstoot tijdens de levensduur een stuk lager dan die van auto’s met een verbrandingsmotor.

Bovendien is bijna iedereen die met een elektrische auto rijdt, enthousiast over het comfort. De auto is erg stil, beschikt meestal over de nieuwste snufjes en trekt vlot op. Een bijkomend voordeel is de standaard automaat.

Wist u dat..

  • Taxi Lokkerbol u elektrisch vervoert in de KIA E-Niro
  • De actieradius van de auto is meer dan 400 km 
  • De auto is voorzien van een COVID-scherm tussen de voor- en achterstoelen
  • U kunt betalen met PIN en creditcard
  • Voor bedrijven rijden op rekening is ook mogelijk 

De elektrische Taxi Lokkerbol uit Hoofddorp vervoert u dus duurzaam en milieuvriendelijk. Groener dan dit kan haast niet!

Klik op de button hieronder en gebruik deze duurzame service.

Elektrische Taxi Lokkerbol Hoofddorp

Wat onze klanten zeggen over Taxi Lokkerbol

5/5

Neem contact op met Taxi Lokkerbol

Direct een rit boeken? Stelt u graag nog een vraag over een eventuele rit? Of heeft u een vraag over iets anders?

Klik op de onderstaande button en neem gelijk contact op.

Chat openen
Rit boeken?
24/7 WhatsApp Service